Om foreningen

Din indkøbskurv

Der er ingen emner i din kurv

FORENINGENS FORMÅL

Foreningen bidrager på græsrodsplan til udvikling af en turisme, der bygger på kvalitet og bæredygtighed. Vi bygger på synergien mellem lokalbefolkningens, fritidshusejernes og turisternes interesser.

Vi anser turismen for at være af stor positiv betydning for Odsherred og gør blandt andet vores indflydelse gældende i dialog med Odsherreds Kommune. Desuden er foreningen repræsenteret i OdsherredPartner, der er det lokale turisterhvervs mødeforum.

Foreningen er aktiv i Odsherred Kommune og dermed omfatter vi f.eks. Rørvig, Nykøbing Sjælland, Sejerø Bugt, Høve, Ordrup Næs, Lumsås, Sjællands Odde og Kongsøre.

 

Vision

Turistforeningen ønsker, at Odsherred højprioriterer sin udvikling til en destination, der tiltrækker turister og fritidshusejere på grund af sin natur, kultur og imødekommenhed.

Kvalitet, naturlighed og venlighed skal være kendetegnende for de tilbud og den attitude gæsterne mødes med, da turismen er en afgørende faktor i Odsherreds velfærd.

Odsherred skal være stedet for tid til livet.

Strategi

Turistforeningen vil være en synlig ambassadør for turismen på græsrodsplan, idet turistforeningen er sig bevidst, at den primære og professionelle turistfremmeindsats varetages af VisitOdsherred.

Taktik

Turistforeningen opfylder sit formål ved at være i positiv dialog med foreningens medlemmer, lokalbefolkningen, erhvervslivet, fritidshusejerne og turisterne, samt relevante interesseorganisationer. Dialogen skal dyrkes i pressen, på internettet og i møder.

Desuden skal turistforeningen gøre sig synlig via andre aktiviteter. En del af disse aktiviteter skal være årligt tilbagevendende, f.eks. uddeling af årets turistpris, tilvejebringelse af turistplakater mv.
Foreningen overtog i 2014 aktiviteterne fra den tidligere Klub Odsherred og vil fremover tilbyde medlemmerne en variation af oplevelser og fordele med udgangspunkt i Odsherred.